Om mig..

Jeg er meget glad for at have fået æren af at være blogger her på Babyonline.dk..

Som selvvalgt enlig mor til en dejlig pige på snart 3½ år har jeg været igennem mange af de overvejelser og situationer man møder som enlig mor – og de erfaringer vil jeg løbende dele med jer.

Min mening er at der ikke findes nogen færdig opskrift på en god forælder eller opdragelse og det er med det udgangspunkt jeg skriver og selv lever sammen med min datter. En mors kærlighed er noget helt særligt”sagde min egen mor altid til mig og det har jeg taget med mig. Selv om jeg ikke har haft muligheden for at give min datter den oprindelige version af en kernefamilie er jeg hverken mandehader eller så selvstændig at jeg ikke kan være forelsket.

Så, kære mænd, kvinder, par og enlige – læs med. Kommenter gerne. Byd ind med emner. Inspirer og lad dig inspirere..
Mit ønske er vi kan støtte hinanden i den spændende og ubeskrivelige udfordring det er at være forælder – mit speciale er bare at være enlig mor.


Kort om mig:

–   jeg bor med min datter i en lidt for lille lejlighed med lidt for mange prinsessekjoler.
I weekenderne spiser vi brunch, ser tegnefilm, laver god mad, shopper og har balkjolerne på. Mandag til fredag jonglerer vi som alle andre børnefamilier gennem børnehave, job, transport, indkøb, puttetider og alt det indimellem.
Mit liv i børneofficielt billedehavens åbningstid består af en skøn blanding af job som kundekonsulent samt freelanceopgaver indenfor kommunikation, markedsføring og …blogging. Jeg elsker mit arbejde, at løbe i regnvejr, rødvin, chokolade, nyt tøj, sociale medier og selvfølgelig allermest – min datter!

Inspiration og passion er vigtigt for mig; derfor har jeg utroligt mange billeder af det der inspirerer mig på min telefon. Citater, grafisk arbejde, portrætter eller ‘golden moments’. I perioder læser jeg meget – det kan være bøger eller artikler om interessante emner og personer.
Mit fokuspunkt i min karriere som mor har været –  netop; karrieren, altimens jeg var en god mor. Vores guldklumper er afhængige af os og det er en meget stor gave at være noget nær guddommelig i sit barns øjne, men det er så vigtigt at vi husker os selv midt i – mere eller mindre – kaos.

Jeg glæder mig til at lære jer at kende…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (2 votes cast)
Om mig.., 8.5 out of 10 based on 2 ratings
 • Daddy Cool
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  En klassisk fordom omkring det at være alenemor er “hvor må det bare være ekstremt hårdt”. Kan du be- eller afkræfte myten? Og er der ligefrem nogle fordele ved at være alenemor?

  • Mette
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

   Det var et meget relevant spørgsmål og et emne jeg gerne vil skrive om i et af mine næste indlæg 🙂
   Som udgangspunkt afhænger det jo nok af hvis mening man beder om. Jeg har hørt mange – også enlige mødre – udtale at det er jo ikke raketvidenskab, hvilket de jo har ret i. Det ligger i vores gener at være forældre og opforstre børn. Jeg vil vove at påstå der er fordele og ulemper både ved at være alene og være to om det. Ganske kort er der jo forskellen på om man står alene med alle bekymringerne og beslutningerne, men også om man har én af dele de særlige øjeblikke med.
   Hårdt? ja, helt bestemt. Fordele? ja, dem er der bestemt også.
   Planlægning (og bedsteforældre) er helt klart et must 🙂