1, 2, 3… Babyklar!

Med rollerne som forældre følger mange overvejelser og beslutninger. I vil gerne sikre jeres barn den bedst mulige opvækst med det bedst mulige udstyr, og valgmulighederne er uendelige.

Virker det uoverskueligt? Fortvivl ikke. Her er listen, der hjælper Jer på vej!

kids-world-dk-bedrenaetter-dk-babyonline-dk

 

 

  1. Barnevogn

Mange prioriterer, at barnets første køretøj er i topform. Dertil er det vigtigt at have i tankerne, at barnevognens betydeligste opgave er at transportere dit barn sikkert frem og tilbage.

Undersøg udvalget af barnevogne tidligt i graviditeten, da der er uendelige valgmuligheder ift. farve, mærke og størrelse – at købe barnevogn i brugt stand er også en mulighed. Hvis I er flere, der skal gå med barnevognen, kan det være en fordel at købe en barnevogn, der kan indstilles i højden – det sikrer en behagelig køretur for både barn og barnevognsfører.

 

  1. Tøj

Et barn har brug for mange flere beklædningsdele, end man lige forestiller sig i første omgang – både indendørstøj og udendørstøj til alle årstider. Især i en årstid som nu, er det nødvendigt med det fulde udstyr indeholdende skibukser, vinterjakke, handsker og hue. Det sidste, forældre ønsker, er et barn med kolde fingre og fødder.

I dag er det muligt at købe miljørigtigt børnetøj – endda i mange flotte farver, så du kan finde det rigtige til præcis dit barn. Bevægelsesfrihed, kvalitet og plads til at vokse er fordelagtigt at prioritere i købet af børnetøj. Få overblik over de mange muligheder ved at se udvalg her.

 

  1. Seng

I en småbørnsfamilie handler meget om børnene, men noget skal også handle om forældrene.

Med et nyt medlem af familien kan babygråd og amning godt tage over ift. mange af kroppens basale behov. Selvom god søvn både styrker immunforsvaret og giver energi til morgendagens opgaver, er det ikke altid det, der fylder mest hos forældrene.

På trods af nedprioritering af søvnen, kan den helt rigtige seng alligevel gøre det muligt at vågne veludhvilet hver eneste morgen. Klik her for at udforske nogle af de mange valgmuligheder for en god nattesøvn.

 

  1. Babyalarm

For at kunne sove trygt og roligt, uden bekymringer til at holde jer vågne, er en babyalarm en nyttig gadget – især når barnets søvntimer flyttes fra forældrenes soveværelse til børneværelset.

Med den kan I lægge jer til ro med fortrolighed om, at den giver besked, hvis der er postyr på børneværelset. Et godt råd er at gå efter kvalitet med god dækning, rækkevidde og lydkvalitet.

 

  1. Puslebord

Det er en stor fordel at anskaffe sig et puslebord, da det gør livet som forælder bare en smule lettere. Det gør det nemt at placere barnet i en god arbejdshøjde, så forældrenes ryg skånes. Igen findes pusleborde i flere modeller, typer og størrelser, så mulighederne er mange. En god ide er at købe puslebordet tidligt, da bleskift og zinksalve – før I ved af det – er en del af jeres hverdag.

 

Nu er I godt klædt på til storkens ankomst.

Held og lykke!Pages

Categories