5 ting du kan lave, når dit barn sover

barneseng

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal du have tiden til at gå, når dit barn sover, kan du beskæftige dig med forskellige aktiviteter. I denne artikel bliver du præsenteret for 5 ting du kan lave, når dit barn befinder sig i drømmeland.

 

  1. Læg et puslespil

 

Puslespil er et hit hos både unge og gamle. Holder du også af at lægge puslespil i din fritid, kan du gøre det, når dit barn sover. Jo flere brikker, desto mere sætter du dine evner på prøve. Der er både mindre- og større puslespil, der kan strække sig fra 50 og op til 10.000 puslebrikker. Det er en aktivitet, som du kan beskæftige dig med fra din sofa, lænestol eller et helt tredje sted, hvor du føler dig godt tilpas.

 

  1. Strik tøj til dit barn

 

Kan du lide at være kreativ, kan du med fordel bruge tiden på at strikke tøj til dit barn. Du kan strikke rigtigt mange forskellige beklædningsgenstande afhængig af, hvilken årstid vi befinder os i. Det er f.eks. oplagt at strikke en sweater, bluse eller sokker, som alle børn kan få glæde af. Det er altid hyggeligt at arbejde med sin foretrukne garn, når man skal strikke tøj til børn. Strikning er en aktivitet, som du kan beskæftige dig med overalt i boligen.

 

  1. Se et afsnit af din yndlingsserie


Er dit barn faldet i søvn, kan du udnytte muligheden for at se et afsnit af din yndlingsserie. Dermed har du mulighed for at slappe af og nyde god underholdning samtidig. I vores moderne verden kan man se film og tv-serier via både tv, computer, tablet og andre digitale enheder. Har du adgang til en eller flere af de populære streaming-tjenester såsom Viaplay og Netflix, kan du altid streame tv-serier og film på din foretrukne enhed.

 

  1. Planlæg din kommende ferie

 

Har du snart ferie, kan du bruge tiden på at planlægge, hvad du skal bruge ferien på. I den anledning kan du f.eks. overveje, om det er på tide med en rejse sydpå, i sommerhuset, i svømmehallen eller noget helt fjerde. Der er rigtigt mange potentielle ferieaktiviteter, som er tilegnet både børn og voksne. Har du din computer, tablet eller smartphone ved hånden, kan du finde masser inspiration til ferieaktiviteter på nettet.

 

  1. Bag boller og kage til familien

 

Kan du lide at bage, kan du overveje at hoppe i køkkenet og bage boller og kage til din familie. Det er de færreste, som ikke sætter pris på hjemmelavede boller og kage, som kan nydes på alle tidspunkter af dagen. Når du bager, kan du nyde stilheden, ligesom du kan nyde duften af hjemmebag. Hvis du ikke er den fødte bagermester, kan du følge en opskrift på hjemmelavede boller og kage.

Når dit barn vågner igen, kan du glæde dig over, at du har brugt tiden fornuftigt. Du skal tolke det som et pusterum, hvor du har mulighed for at slappe af og være dig selv for en stund.

 

 Pages

Categories