Fødselsorden og din personlighed

At kende dig selv er den bedste måde til at hjælpe med at forbedre og fjerne fejl fra dig selv. Din fødselsorden kan hjælpe dig med at kende dig selv på to kriterier – din arbejdsstil og din relationelle stil. Der er fire brede fødselsordenskategorier, nemlig førstefødte, andenfødte og de yngste. I tilfælde med 4 eller flere børn er alle ovennævnte mere dominerende.

Førstefødte er ledere, ansvarlig og førere. De ønsker at arbejde sig fremad. De arbejder hen imod præcision og løber kun små risikoer, men opnår alligevel det, de vil. De kan være konservative i deres perspektiv. Vurdering af magt er væsentligt for dem.

Andenfødte er sociale, fleksible og kompromissøgende. De kan lide at arbejde, for det meste giver det dem en følelse af tilhørsforhold. Venskaber og relationer er vigtige for dem. De har ofte brug for andre til at tvinge dem, men de er dem, der holder en gruppe sammen.

Enebørn opnår ofte succes og afslutter ting. De ønsker det bedste og intet andet end det bedste. De er strategiske tænkere, men kan være hemmelighedsfulde. Anerkendelse er vigtigt for dem, og de sigter mod at behage.

De yngste er initiativtagere, udfordrende og kreative, og lever i nuet. De er utålmodige og gode til at indlede ting, men er ikke gode til at efterbehandle. De tager tingene let og har behov for at blive alvorlige. De længes efter at blive bemærket.

Den kategori, der stemmer bedst overens med din personlighed, er din fødselsorden. Du skal vide, hvornår du har brug for at komme ind i den anden fødselsordenspersonlighed for forbedre dig selv og blive en succes.Pages

Categories