Fødselsdagshjælpen og Matilde

Matilde Kakao går nu sammen med Fødselsdagshjælpen for at øge fokus omkring og støtte til de underbemidlede familier i Danmark som ikke selv har råd til at holde børne-fødselsdag.

Fødselsdagshjælpen er en organisation, der hjælper Danske familier der ikke selv har midlerne til at holde fødselsdag. Organisationen består af en række frivillige som arbejder for at alle børn i Danmark kan fejre fødselsdag. I rækken af frivillige står nu også kendte navne som Peter Belli, Sanne Salomonsen, Julie Bertelsen, Thomas Buttenschøn, Soluna Samay, Tim Schou, Søren Bregendal, Louise Hart og Thomas Meilstrup – de er gået sammen for at støtte op om projektet og sammen med Mathilde Kakaomælk har man lavet denne sang – så vi alle kan støtte den gode sag. Det er en super fin sang som bør være på alles playlister inden jul.

På ‘Min Dag’ finder vi blandt andre Sanne Salomonsen

Sangen kan købes på iTunes for 8 kr. og gennem det lille beløb kan vi være med til at give flere børn den fødselsdag de fortjener. Sammen med Mathilde Kakaomælk arbejdes der nu på at øge kendskabet til projektet så man næste år kan hjælpe endnu flere end de 100 familier der i år fik hjælp. Til næste år forventer man at kunne hjælpe mere end 600 familier – ud af de omtrent 6.000 underbemidlede familier i Danmark.Pages

Categories