Gør dit hjem babysikkert for at undgå ulykker

At få et barn er absolut et glædeligt øjeblik i enhver persons liv, men det fordrer en masse ansvar, herunder at børnesikre hjemmet, så din lille er i sikkerhed. Børn, især de, der lige er begyndt at kravle eller gå, er meget nysgerrige af natur, hvilket giver dem stor risiko for at påføre sig skader. Følgende er nogle af de trin, du skal følge for at baby-sikre dit hjem.

Hvis du har nogen ledninger på jordoverfladen, skal du sørge for at bruge ledning-cover for at forhindre dine unger i at røre ved dem. Børn er meget aktive, og derfor har tendens til at løbe rundt i huset uden at frygte for at slå sig. Hvis du har møbler eller andre genstande med skarpe kanter, kan disse forårsage skade på dit barn. Derfor er det bedst at blødgøre disse skarpe kanter og hjørner ved hjælp af hjørne- og kantstødfangere.

Tilsvarende har børn tendens til at lege med små ting og putte dem i munden, eller skrøbelige ting, der måske kan gå i stykker og forårsage skade. Hav derfor alle små og skrøbelige genstande uden for deres rækkevidde. Hvis du har trapper eller åbne vinduer i dit hjem, så sørg for at du har sikkerhedslåger og afskærmninger sat op, da ungerne har tendens til at kravle og kan falde ned og skade sig selv.

Endelig kan varmt vand være en potentiel fare for små børn, hvilket kan føre til alvorlige forbrændinger. For at baby-sikre dit hjem skal du reducere temperaturen af vandet i en sådan grad, at det ikke kan forårsage alvorlige forbrændinger på barnet.Pages

Categories