Gode intentioner redder ikke liv

Læger uden Grænser rejser verden rundt for at hjælpe dem som ikke selv har mulighed eller midler til at opsøge den.

Læger uden Grænser arbejder der hvor der er mest brug for dem – uanset hvilket kontinent det handler om. Hvert år sender Læger uden Grænser mere end 4.000 medarbejdere ud i verden for at hjælpe der hvor det gør ondt, og de har brug for din hjælp til blandt andet at redde de mange børn som hver dag lider rundt omkring i verden.

Alene i Biltine-distriktet i det østlige Tchad behandler Læger uden Grænser mere end 1.000 børn. Børnene bliver blandt andet testet for malaria og undersøgt af en sygeplejerske. Samtidig bliver der uddelt mad-rationer til mødre så hverken barn eller mor sulter.

Et lille barn bliver undersøgt af en sygerplejerske i Biltine i det østlige Tchad.

Siden Læger uden Grænser begyndte programmet i april har flere end 3.500 alvorligt underernærede børn fået behandling og flere end 1.200 børn er blevet helbredt og udskrevet. Men der er stadig mange der har brug for hjælp og organisationen har brug for dig hvis de fortsat skal hjælpe udsatte og syge mennesker rundt omkring i verden som ikke kan klare sig selv. Du kan nu støtte på en ny og nemmere måde, med helt ned til 1 kr. om dagen og opefter – du kan også støtte med et enkeltbeløb:

STØT HER: https://msf.dk/intentionera

Her kan man desuden læse om de aktiviteter Læger uden Grænser havde i 2011 – aktiviteter som blandt andet omfattede indsatser i Libyen og Somalia:
http://msf.dk/artikler/rapport/aktivitetsrapport-2011-nye-konflikter-og-langvarige-kriser/Pages

Categories