Gode råd om babylegetøj

Babylegetøj er med til at stimulere og udvikle dit barn. Babylegetøj giver barnet nye sanseindtryk og sjov underholdning, samtidig med, at det forbedrer motorikken. Der findes et væld af babylegetøj til både piger og drenge. Populært babylegetøj er for eksempel rangler, uroer, bamser, dukker, bolde, klokker og meget, meget mere.

Gør hverdagen lidt sjovere
Du kan få babylegetøj i alle afskygninger og til alle formål. Køb babylegetøj til kravlegården, barnevognen, autostolen eller til at hænge over puslebordet. Udnyt de mange muligheder for at stimulere dit lille barn med sjovt, farvestrålende og spændende babylegetøj, som gør selv de dagligdags nødvendigheder som bleskift og ventetid hyggelige og underholdende.

Økologisk babylegetøj
Babylegetøj fås i alverdens materialer og former. Du kan få babylegetøj i træ, plast, hør, tekstil og sten. Mange former for moderne babylegetøj er tilmed udviklet, så det er økologisk og CE-mærket. CE-mærket babylegetøj har den fordel, at det kan tåle at komme i munden. Du mindsker dermed risikoen, for at dit barn bliver udsat for skadelige stoffer såsom phthalater, samtidig med at du skåner miljøet.Pages

Categories