Gratis babylegetøj

Babylegetøj behøver ikke at koste en formue. Små børn begejstres over former, farver og lyde, og kan blive mindst lige så begejstrede for en rød grydeske som for et stykke fint og dyrt babylegetøj. Du behøver derfor ikke at have dårlig samvittighed, hvis du ikke har råd til at købe det nyeste og mest moderne babylegetøj på markedet. Brug din kreativitet og kig i hjemmet efter sjove genstande, som dit barn kunne have interesse i. En kulørt strømpe, en gummihandske eller en tom toiletrulle kan være rigtig sjovt babylegetøj. Husk blot at fjerne smådele, der kan sluges, snore og skarpe genstande. Når det gælder gratis babylegetøj, er det kun fantasien, der sætter grænser.

Byt jeres babylegetøj og få endnu mere sjov
En anden måde at få sjovt babylegetøj til dit barn uden at bruge en formue, er at bytte med venner og bekendte. Kender I andre med små børn, kan I rotere jeres babylegetøj imellem jer. På den måde får I jævnligt en hel ny bunke babylegetøj, og barnet vil blive begejstret hver gang. Børn glemmer hurtigt, og alt det gamle babylegetøj vil derfor virke som nyt, når det kommer hjem igen. Et alternativ til denne rotationsordning er at gemme en del af jeres babylegetøj væk i et skab og tage det frem igen nogle måneder senere. Effekten vil være den samme: Barnet vil opfatte det tilbagevendte babylegetøj som nyt. På den måde kan I fastholde interessen gennem hele spædbarnsalderen. Helt små børn kan kun lege med ganske få stykker babylegetøj ad gangen, så I kan roligt gemme en del væk eller bytte det til noget andet.

Sælg jeres babylegetøj igen
Når jeres barn er vokset fra alt sit babylegetøj, kan I med fordel sælge det igen. På den måde får I ryddet op derhjemme og får mere skabsplads samtidig med, at I får penge i hånden. Sælg jeres babylegetøj på det lokale loppemarked, hæng en seddel op i supermarkedet eller sæt jeres babylegetøj til salg over nettet. Der findes en lang række internetportaler, som tilbyder gratis annoncering, byt og salg online.Pages

Categories