Hvad giver man en baby i gave?

En nyfødt baby, pige eller dreng, er i sig selv en smuk gave til forældrene, og en gave til barnet skal være noget meget rart. Babyer forstår ikke ting og den levende verdener ny for dem, så noget, der er farverigt, lyst, blødt og ikke skræmmende, vil tiltrække dem. Køb noget, der vil tiltrække den lille, men vær sikker på, det er sikkert og ikke gør barnet ondt på nogen måde.

Du kan enten købe noget nyttigt til barnet eller noget, han/hun vil nyde at lege med. Du kan købe sutteflasker, hagesmække, babybørster mv., eller det kunne endda være tøj, strømper, babytæpper eller -hætter. Blandt legetøjet er bløde objekter, der er farverige og ikke-skadelige, de bedste. Andre gaver kan være en musik-cd med vuggeviser, puder, et stykke legetøj, der afgiver blød støj eller lys. Uanset gave, så sørg for det har vakse farver og er lyst og blødt for barnet.

En anden vigtig ting er at huske på, at børn gerne vil udforske ting, men ikke ved, hvordan de skal håndtere dem, så køb altid en gave, der er sikker på alle måder og ikke vil skade barnet.

Og er du stadig ikke i stand til at vælge en gave, så vælg et gavekort til babyudstyr til moderen. En mor vil vide præcist, hvad hendes barn ønsker sig.Pages

Categories