Hvordan man slipper af med overvægt efter graviditet

Du har brug for at tage på i vægt, når du er gravid, men det kan være svært at tabe denne ekstra vægt efter graviditeten. Her er tre øvelser, som vil hjælpe dig med at tabe vægten.

Mave-knasen
Lig på gulvet med bøjede knæ, fødderne på gulvet og udstrakt ryg. Langsomt hæver du hovedet op og ånder ud, mens du gør det. Indtag luft, når du sænker hovedet igen. Du vil føle en brændende fornemmelse, men det er intet at bekymre sig om, da det har en helbredende effekt. Mave-knasen vil give styrke til din maveregion. I begyndelsen kan kroppen finde det vanskeligt, men med almindelig øvelse vil denne smerte gradvist forsvinde.

Kegel-øvelse
Denne øvelse vil styrke din bækkenbund. Det er ikke en velkendt øvelse blandt mødre, men den virker med garanti. Få kontrol med musklen, der styrer vandladning, og opfør dig, som om du prøver at stoppe med at tisse. Denne form for kontrol vil stramme det nedre maveområde og bækkenbunden.

”Oblique” (”på skrå”)
”Obliques”, også kendt som elskovshåndtag, er ekstra fedt i taljen og maveområdet. Lig fladt på jorden med albuerne på venstre side af kroppen og bevæg kroppen til højre side diagonalt. Det er en slags ”underlivsknas”, der vil mindske fedtet i underlivsregionen.

Din krop vil ikke hue øvelserne med det samme, men efterhånden vil den vænne sig til det og reducere den ekstra vægt, du ønsker at slippe af med.Pages

Categories