Leg godt siger Lego Duplo

Sponsored PostDenne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Små børn har godt af at blive udfordret på en sjov og lærerig måde. De små elsker at tage fat i alt det de kan få fingrene i, slå det sammen, kaste med det osv. En god måde at bruge tid sammen med de små, er ved at lege med legetøj og i mellemtiden lære dem at bygge og sætte ting sammen.
foetex
Byggeklodser er et fantastisk legetøj til at lære børn om balance og vægt og på den måde udfolde deres kreativitet. Mennesker der arbejder som håndværkere og ingeniører, startede ud helt fra barn af og beskæftigede med simple byggeklodser. Mange opdager ofte i en meget tidlig alder de mange muligheder og fordele ved at bygge og konstruere ting med byggeklodser. Der er nemlig også plads til at ting kan gå galt uden at alt er fuldstændigt ødelagt, hvilket specifikt giver børn et pædagogisk miljø til at lære af deres egne fejl.

Derfor kan det kun anbefales at man køber Lego til sine små, og leger med dem jævnligt, ved at bygge ting og derefter lege med det. Eksempelvis kan det inspirere børn til at gå i en mere selvstændig retning med livet, givet at de også får opbakning forældre.

De fleste ved dog, at de helt små ikke er egnet til at lege med rigtig Lego endnu, men derfor kan man sagtens introducere dem til den kreative verden af konstruktioner, ved hjælp af Lego Duplo.
Føtex er en af de butikker, der tilbyder kunderne et bredt udvalg af Lego Duplo. Gør et køb her og giv dit barn en introduktion til den konstruktive side af legen.
Som en fordel ved Lego Duplo og alt Lego legetøj, har man muligheder for at blande forskellige temaer, og samle dem sammen til at skabe noget helt nyt for sig selv. Derudover bliver man også givet muligheden for at samle sæt skabe et helt paradis med egne hænder.

Derudover kan man også lære børn om den modsatte side af konstruktion, nemlig det underholdende ved destruktion. Det lyder umiddelbart som en negativ ting, men en ting som folk ofte glemmer ved destruktion er at det i virkeligheden giver plads til nye former for konstruktioner. Klodserne er der stadig, så mens de sidder i rodet, kan det give dem plads til, at blive inspireret til at skabe noget selv. Som noget af det mest essentielle ved destruktion, kommer der både en tilfredshed ved at skabe noget bare for at smadre det igen, hvilket også giver børn følelsen af kontrol over sin konstruktioner.

Man skal ikke bekymre sig når man ser sit barn ødelægge deres konstruktioner, hvis de skulle have lyst til det. For som vi alle ved kan lysten til at smadre et eller andet, bare være noget der hører til i øjeblikket. Jo mere dit barn bliver vant til at lege med Lego, jo mere kan det også kun garanteres at de bliver inspireret til at bygge større projekter. Dette gør at Lego er noget af det bedste legetøj, der overhovedet kan købes.

Med tiden vil ethvert barn, der elsker Lego blive inspireret til, at bygge større og mere avanceret. Det betyder at barnet kan udfordre sig selv, hvilket man ikke kan komme uden om, er en sund adfærd at se i børn. Motivationen til at udforske og afprøve kommer kun naturligt ved at lege med Lego og Lego Duplo. Gør dit barn en tjeneste, giv dem et sæt og bliv ved med at lege med det sammen med dem.

 Pages

Categories