Mangler du en babysitter?

Sbabysitterom forældre og specielt småbørnsforældre kan det ofte være svært at nå alt i hverdagen, og samtidig nå at have kvalitetstid sammen med familien. Men nu er der hjælp at hente, hvad enten du mangler hjælp til rengøring, børnepasning eller lektierne.

Børnepasning
Mange forældre har stået i en situation hvor der har været behov for en babysitter, og ikke haft nogen
pasningsmuligheder i nærheden. Næste gang du står i denne situation er Tendea.dk et godt sted at starte. Hvad enten du søger efter børnepasning København, børnepasning Århus, børnepasning Odense eller børnepasning i andre dele af landet, er der på Tendea.dk massere af kvalificerede babysittere, der står klar til at hjælpe.

Hjælp i 5 kategorier
Tendea.dk kan også hjælpe indenfor andre kategorier end børnepasning. Faktisk kan man finde hjælp til mange af hverdagens små gøremål. Hvad enten du skal bruge hus-og-havehjælp, lektiehjælp, ældrepleje eller dyrepasning, kan man via Tendea.dk finde kvalificeret hjælp.

Som bruger på tendea.dk er du sikker på at dine data er beskyttet, sikker betalingsform, løbende tjeks af profiler og annoncer og hurtig adgang og formidling.

Hvordan kommer man igang?
Hvad enten du udbyder eller efterspørger hjælp, kan du hurtigt og nemt komme igang på Tendea.dk. Det du skal gøre er at gå ind på Tendea.dk, oprette en profil hvor du enten udbyder eller efterspørger hjælp.

Herfter skal du beskrive det job du efterspørger eller udbyder, og du er igang. Dernæst er det bare at gå på jagt efter den helt rette hjælper eller job. Det er gratis at oprette en profil.

 

Tags: ,Pages

Categories