Sådan skifter du selv glasset på din iPhone

iphone-518101_1280

 

Hvis du står i den uheldige situation, at du er kommet til at ødelægge skærmen på din iPhone, så skal du naturligvis sørge for at få det skiftet. Hvis du ødelægger glasset yderligere, så kan det ende med at gå ud over de indvendige dele af din iPhone, da de enten bliver blottet eller der kommer glasskår ned til dem. Derfor er det meget vigtigt, at du sørger for at få skiftet glasset på din iPhone, når det går i stykker, så du ikke ender med at gå rundt med en skærm, der på sigt kommer til at ødelægge store dele af de indvendige dele i din telefon. Og så er det også bare irriterende at se på, så for det skiftet for din egen skyld også.

 

Køb først det rette udstyr
Det absolut første, du skal gøre er, at investere i det helt rette udstyr til at få skiftet skærmen. Det er lidt forskellige fra enhed til enhed, hvad der er påkrævet af udstyr, men oftest er det meget nemt at finde et komplet sæt på f.eks. eBay eller en dansk webshop, der sælger reservedele til iPhone, hvor du også får skruetrækker og deslige med, som du skal bruge til selve udskiftningen. Det er dog meget vigtigt, at du sørger for at dobbelttjekke om det er til lige netop din model, inden du foretager købet, så du ikke ender med at købe en såkaldt reperationssæt, der ikke engang vil kunne bruges til din iPhone – gør du det, så er du ikke så meget som ét skridt tættere på at få skiftet din skærm.

 

Find en komplet video-walkthrough på YouTube
Hvis du ønsker at sikre dig, at du ikke ender med at fejle, når du skal skifte skærmen på din iPhone, så er det en rigtig god idé at du finder en komplet video-walkthrough, der viser dig skridt for skridt, hvordan du skal bære dig af med at skifte glasset på din iPhone. Vi ville sagtens kunne skrive en guide i denne artikel, men det er i bund og grund bare mere besværligt for dig at skulle læse dig til, hvordan du skal bære dig ad med at udskifte skærmen på din iPhone sammenlignet med at kunne se det hele i en video på YouTube. Derfor anbefales det på kraftigste vis, at du søger efter en sådan video på YouTube – og dem findes der heldigvis mange af, så der er selvfølgelig også en video med lige netop din model.

 

Gå langsomt og struktureret til værks
Når du har fået indkøb det rette udstyr og fundet en YouTube-video, der kan vise dig, hvordan du skal bære dig ad med at udskifte glasset på din iPhone, så er der ikke andet for end at gå i gang. Det er dog særdeles vigtigt, at du sørger for at gå både langsomt og struktureret til værks, så du er sikker på, at det hele bliver gjort med omhu. Det skal desuden også understreges, at dette udelukkende er noget, du bør give dig i kast med, hvis du har teknisk snilde – ellers er det bedre at betale sig fra det.

 

 Pages

Categories