Sådan vælger du en god barnevogn

Odder barnevogn er en klassisk og rigtig god barnevogn, som er blevet produceret i Danmark siden 1925. Fordi fabrikken er placeret i Danmark, tilbyder Odder fleksibilitet i produktionen, og du får en god barnevogn med masser af personlighed og mulighed for at sætte dit eget præg på farver og design. Eksempelvis giver Odder Zip modellen dig mulighed for at ændre farven på det kantbånd, der er på overdelen. Også på Odder Victory kan du vælge farve på Comfort designoverdelen og endda mixe forskellige farver. Med Odder får du altså en god barnevogn med mange år på bagen, men samtidig med et moderne twist og mulighed for et unikt udtryk.
barnevogn
Emmaljunga barnevogn
Et andet bud på en god barnevogn er den svenske klassiker Emmajunga, som er blevet produceret i Sverige siden 1925. Her får du ligeledes en robust og god barnevogn med mange år på bagen. Der findes et væld af modeller og farver fra nyfødte til lidt større børn. Fælles for Emmaljunga barnevognene er de lækre materialer, det gennemtænkte design og det store udvalg af tilbehør. Sammen med Odder er Emmaljunga et af de førende mærker på markedet, og de giver dig begge en god barnevogn af høj kvalitet. Hvorvidt du bør vælge Odder eller Emmaljunga er en smagssag. Der er ingen afgørende forskelle, som gør den ene model til et mere oplagt bud på en god barnevogn end den anden.

Stokke barnevogn
Ønsker du en god barnevogn, som er mere moderne end klassisk, og som er designet ud fra barnets præmisser, så er Stokke barnevogn et fremragende valg. Stokke giver dig en farvestrålende, fleksibel og god barnevogn, som bringer barnet op i en højde, hvor det bedre kan følge med. En af de helt store fordele ved Stokke barnevogn er, at den vokser med barnet, så du kun behøver denne ene vogn og kan spare udgiften til en senere klapvogn. Stokke er også nem at klappe sammen og tage med sig og er således en rigtig god barnevogn til alle aktive familier, som sætter pris på funktionalitet og design.

Brio barnevogn
Også Brio har givet deres bud på en god barnevogn med deres farvestrålende og alsidige modeller i samme høje kvalitet som det velkendte Brio legetøj. Brio barnevogn produceres i Sverige og er et populært valg, også i Danmark. Udover en klassisk, god barnevogn kan du vælge den mere funktionelle vogn, som består af både barnevogn, autostol og klapvogn. Med Brio barnevogn får du pangfarver, børnevenligt design og solide materialer med lang levetid.

Basson barnevogn
Basson er endnu et godt valg, når du leder efter en god barnevogn til guldklumpen. Med Basson får du et stilrent og funktionelt design med en lækker blød kaleche og mulighed for at købe et ekstra overlæder med dit barns navn. Denne lille detalje understreger det gennemførte design, du er sikret, når du vælger Basson. Vælg mellem Balder og Grande, som har liggemål på henholdsvis 92 og 97 centimeter. Basson giver dig en god barnevogn, som kun koster omkring det halve af en Odder barnevogn.

Tags: , , ,Pages

Categories