Solskin indeni

Da jeg stod op mandag morgen var det koldt, overskyet og så absolut mandag morgen uden glad-godmorgen-og-velkommen-til-en-ny-uge!

Efter en weekend med smukt forårsvejr og masser af søvn var det faktisk lidt som at få en spand meget kold luft i hovedet da jeg gik ud. Iført lidt for lidt tøj og lidt for lidt kampgejst til en historisk travl mandag på job.

I småbørnecykel trin skete der så det…at jeg trak vejret helt ind og bestemte mig til at jeg – trods andre intentioner – altså ikke nåede et tog tidligere end det sidste, der gør at min chef ikke får tics. de tre minutter jeg stod på stationen og bladrede en avis igennem hensatte mig til samme fornemmelse af at være en del af den befolkning der når nyhederne som en del af morgenrutinen og da jeg faktisk nåede næste stop var der endda et solstrejf.

Hov…

Jeg har præcis 7 minutters gang fra stationen til min arbejdsplads og det er de absolut mest luksuriøse 7 minutter jeg nogensinde har haft i mit liv. Det er virkelig mit åndehul og selv midt i et industriområde langs togskinnerne er en højtbeliggende sti altså et smukt sted at have 7 minutter for sig selv. Der er nemlig solopgang som udsigt og på den forholdsvis korte togtur var skyerne forsvundet.

Utroligt som man kan svælge i en mandag morgen? Ja..og det er lige netop pointen. Trods alle odds om det modsatte havde jeg faktisk en ret god dag. Der var lidt ekstra overskud og lidt ekstra effektivitet.
I øvrigt hjalp det nok at jeg kunne blive færdig fordi guldet i vores familie (bedstemor) hentede junior og de skulle spise aftensmad sammen. En fantastisk ordning, som jeg helt sikkert vil komme ind på igen.

Uden at have særlige evner eller nogen nævneværdig tålmodighed har jeg efterhånden lært lidt om hvordan man kan påvirke sin egen dagm sine tanker og sit liv. Vi kan alle have dårlige dage, men et godt sted at starte er at holde op med at lade sig frustrere af alt det man føler man skal leve op til og så bare lade sig inspirere.
Jeg har en samling guldkorn som jeg med glæde vil dele fremover.

Et godt sted at starte kan være her:

http://www.drømmemoreffekten.dk/

https://www.facebook.com/DrommemorEffekten

Eva, der er mødrecoach er bare et af de mennesker der giver…overskud og inspiration. Hun formår med sine indlæg at give stof til eftertanke. Hvis jeg engang finder både tid og penge i overskud kunne jeg godt tænke mig at følge et af hendes online kursuser, emn det er bestemt ikke et krav for at få inspiration.
TIP: Hun udbyder dem indimellem til særpris som en slags timetilbud. Her skal man være med på facebook og det har jeg desværre ikke været endnu.

…..Mandag aften på min 7 minutters tur skinnede og varmede solen. Jeg trak virkelig vejret helt igennem. Jeg kom hjem til min dejlige datter med et stort overskud til at kramme og putte. Faktisk savnede jeg hende så meget at jeg løb det sidste stykke hjem. Solen skinnede stadig indeni mig da jeg gik i seng..Pages

Categories