Tips til vægttab efter graviditet

De fleste kvinder har tendens til at tage meget på under graviditeten – for så at tabe det umiddelbart efter, fordi vægtforøgelse er normalt på grund af barnet og fostervæske. Men hvis du er en af dem, der ikke taber meget vægt umiddelbart efter graviditeten, så ærgr dig ikke. Følgende tips vil hjælpe dig med nemt at tabe den overskydende vægt.

For det første skal du huske at drikke store mængder vand, selv efter graviditeten, mindst 10 til 12 glas hver dag. Dette vil hjælpe dig med at skære ned på kalorierne, men husk at have almindeligt vand eller vand tilsat lidt citronsaft, undgå sodavand og andre kaloriemættede drikke helt. Det er muligt, at din madtrang fortsætter selv efter fødslen. Når du bliver sulten, så hav sunde snacks ved hånden såsom rosiner, hvedekiks og lignende. Nyd ikke nogen former for junk food eller færdiglavede fødevarer, da disse øger din eksisterende vægt, og gør det vanskeligt for dig at tabe vægt.

Magert kød, frisk frugt og grøntsager er altid godt for alle, men så meget mere under den graviditeten, da dette ikke blot giver dig den nødvendige ernæring, men også sikrer, at du ikke tager på.

Når et par måneder er gået efter din fødsel, og når din praktiserende læge tillader det, så motionér. Udfør meget lette øvelser i starten, og gå derefter over til mere komplicerede. Lyt til din krop og dens reaktioner på din træning, og stop straks, hvis der er nogen problemer.

Det er værd at huske, at det tog dig ni måneder at opnå den vægt, du har taget på, så tillad dig selv en rimelig frist for at smide det igen.Pages

Categories