5 måder du kan spare penge på børnetøj

spar-penge-på-bornetoj

 

Enhver far og mor vil kunne nikke genkende til, at det hurtigt kan blive dyrt at handle børnetøj. Dog findes der heldigvis flere forskellige mange måder, hvorpå man kan spare penge på børnetøj. I artiklen kan du læse om 5 måder, du kan reducere dine udgifter til børnetøj.

1.     Brug sammenligningssider

I dag kan man efterhånden sammenligne priser på alle tænkelige produkter og ydelser – og børnetøj er selvfølgelig ingen undtagelse. Har du f.eks. udset dig en Hummel badedragt til dit barn, så kan du hurtigt og effektivt finde frem til den billigste forhandler. Det kan du f.eks. gøre via Pricerunner, hvor du kan sammenligne priser fra danske forhandlere.

Der er især mange penge at spare på børnetøj fra kendte mærkevarer, hvor priserne kan variere betydeligt fra forhandler til forhandler.

 

2.     Brug rabatkoder

Er du vild med at handle børnetøj på nettet, så bør du ikke gå glip af de mange tilgængelige rabatkoder. Er du f.eks. i besiddelse af en Toytoy rabatkode, så kan du spare mange penge på børnetøj fra dine foretrukne brands. Det er ikke usandsynligt, at man kan spare 5-20 % på sin bestilling, hvis man har fået fingrene i en gyldig rabatkode.

Rabatkoder er nemmere at finde end nogensinde før. Vil du finde en rabatkode til din foretrukne webshop, så kræver det sjældent mere end én søgning på Google.

 

3.     Køb brugt børnetøj

Second-hand børnetøj er mere udbredt end nogensinde før. Vil du spare penge på børnetøj, så vil det være oplagt at købe brugt. Det er muligt at købe brugt børnetøj via sociale medier og diverse websites. Det sker bl.a. på Trendsales, hvor der er rigtigt mange mødre og fædre, som køber, bytter og sælger børnetøj på kryds og tværs. Der er ofte rig mulighed for at gøre en god handel på børnetøj i eksemplarisk stand.

 

4.     Besøg outlets og udsalg

Bor du i en større eller mellemstor by, vil du højst sandsynligt kunne finde et outlet eller et udsalg med børnetøj i nærheden af din bopæl. I den anledning vil du typisk have mulighed for at opnå store besparelser på børnetøj fra både danske- og udenlandske mærker.

Der er f.eks. mulighed for at spare mange penge på børnetøj i forbindelse med det store Januar Udsalg og Black Friday. Du kan naturligvis også finde outlets og udsalg på nettet via din digitale enhed.

 

5.     Lej børnetøj

I de seneste år er det blevet meget udbredt at leje og udleje børnetøj. Lejer du børnetøj, skal du typisk betale en beskeden pris pr. dag, uge eller måned for at leje tøjet. Der findes også flere forskellige abonnementsløsninger, hvor du kan leje børnetøj og få opdateret garderoben i takt med, at barnet bliver større.

Lejer du børnetøj, kommer du ikke til at risikere at stå tilbage med en masse tøj, som du ikke længere kan bruge til noget. Dermed kan du skåne både pengepung og miljø, hvilket man må betragte som en win-win situation.

 

Endelig er det faktisk muligt at  bruge børnepenge på forskud. Flere firmaer tilbyder i dag afbetaling via børnepengene, så man faktisk handle på forskud med børnepengene. Betal med børnepenge via børnepengekredit.Pages

Categories