Bliv klar til børneferien

Når du skal på børneferie kan det kræve meget struktur og planlægning. Der er mange parametre der skal være styr på, inden I kan nyde feriens ro. Men når I først er kommet afsted, kan I nyde en spændende rejse og bringe familien tættere sammen.

Find de rette flybilletter

At skulle på ferie med børnene behøver ikke at være en dyr fornøjelse. Du kan se mere om ryanair her, og finde billige flybilletter til hele familien. Med Ryanair kan I flyve til mange populære destinationer i hele Europa og der findes afgange fra både Aalborg, Aarhus, Billund og København. Hvis I ønsker at sidde sammen i flyet kan dette tilkøbes inden afrejse, men små børn er dog garanteret siddeplads ved en af forældrene. Nogle børn er utrygge ved at flyve, og det er derfor en stor fordel, at I kan sidde sammen.

Til de større børn og voksne kan det være en god ide med luft udlignende ørepropper og eventuelt en sovemaske. Ørepropperne skal mindske gener i ørene ved start og landing, mens sovemasken skal gøre det nemmer at falde i søvn på flyet.

Sørg for at der er plads til det nødvendige

Når du skal pakke til en børneferie kræver det overblik, så du sikre at det hele kommer med i tasken. Find day tasker her så du kan være klar til feriens udfordringer. Du kan finde toilettaske, kosmetikpunge og større tasker i forskellige modeller og med forskelligt print. Day tasker er meget rummelige og har derfor plads til det mest nødvendige. Taskerne er i moderne design, men er samtidig praktiske og er derfor ideelle til ferien. Hvis du er nybagt forælder kan du også finde en Day pusletaske med god rumfordeling og flot design, som også kan bruges i dagligdagen.

Vær opmærksom på, at det koster ekstra med Ryanair hvis du skal have mere bagage med end håndbagage. Tjek derfor altid mål og vægt for at være sikker på, at tasken er inden for kravene.

Forbered en pakkeliste

Inden du begynder at pakke din og børnenes bagage i tasker, er det en god ide at tjekke det hele igennem, for at være sikker på, at du har husket det hele. Der kan være nogle ting, som først kan pakkes på rejsedagen, eksempelvis tandbørste, som man hurtigt kan komme til at glemme i farten. En god ide er derfor, at lave en pakkeliste, hvor du kan krydser tingene af efterhånden som de er pakket.

Ferie med børnene behøver hverken være dyr, krævende eller uoverskuelig. Så længe du er ordentlig forberedt kan I få en oplevelse sammen som I sent vil glemme.

 Pages

Categories