Opbyg din egen baby-hjemmeside, præcist som DU vil

sovevanerFlere og flere nybagte forældre vælger at lave en hjemmeside om guldklumpen, så venner og familie kan følge med i de første dage. BabyOnline.dk tilbyder nu en super nem hjemmeside løsning, som alle kan anvende. Også selvom du aldrig har lavet en hjemmeside før!

Du kan opbygge siderne på din hjemmeside, helt efter dit behov. Vælg selv om du vil lægge et slideshow øverst med egne billeder, efterfulgt af tekst, video, kolonner eller noget andet. Siderne opbygges af forskellige sektioner, som du nemt indsætter på siden og selv bestemmer rækkefølgen på.

Der er nu også bedre mulighed for at linke til udvalgte undersider. I slideshowet, kolonnerne og nyhederne har du mulighed for at indsætte links, som sender besøgende videre til dine undersider. Lav f.eks. et link om ”kontaktoplysninger”, som linker til en side med adresse og vejkort.

Sådan gør du:

1) For at komme i gang skal du naturligvis have din egen hjemmeside her hos BabyOnline.dk i samarbejde med 123hjemmeside, har du ikke det, kan du klikke HER  for at prøve helt GRATIS og uforpligtende.

2) Efter du har logget ind, klikker du på ”Lav ny hovedside øverst”. Vælg enten ”Forside” eller ”Standardside”. Vælg herefter dit ønskede design, og så er du i gang med at opbygge siden.

3) Vælg sidens første sektion blandt de syv ikoner: Tekst, Billede, Video, Slideshow, Kolonner, Seneste nyt eller Signatur. Når du har lavet første sektion, kan du enten gemme siden eller lave endnu en sektion. Du kan ændre rækkefølgen efter behov.

Som altid er det hele nemt og hurtigt. Alle kan være med og det tager ingen tid.

Skynd dig at logge ind på din hjemmeside for at komme i gang med at prøve de nye designmuligheder. Har du endnu ikke din egen baby-hjemmeside, så kan du altid prøve det helt GRATIS og uforpligtende ved at klikke HER!

gratis hjemmeside

Tags: , , , , ,Pages

Categories