Kostplan til gravide

En gravid kvinde er nødt til at passe godt på sig selv og barnet indeni maven. Det ufødte barn er moderens pligt. Hun har brug for at spise sundt og godt, så barnet ikke afskæres fra vitale næringsstoffer. Her er et par ting, du skal overveje om din sundhedskost.

Undgå for det første ikke alt, du kan lide. Forkæl dig selv med den mad, du er fristet til at spise. Det betyder ikke, du skal overspise, men tilstrækkelige mængder er i orden. Spis måltider, der indeholder alle de påkrævede næringsstoffer, proteiner, vitaminer og grøntsager.

At spise det samme til hvert måltid hver dag ikke en god idé. Hav variation i din kost, der bør indeholde forskellige frugter, grøntsager og korn, der er rigt på proteiner, vitaminer og andre næringsstoffer. Bland tingene, og prøv noget nyt.

Du må ikke engang tænke på slankekure under graviditeten. Det er meningen, du skal tage nogle ekstra kilo på under og efter graviditeten. Slankekure vil bringe både dig og dit barns liv i fare. Den ekstra vægt er med til at beskytte fosteret og hjælpe det med at vokse.

Hvis synet af mad gør dig syg, så prøv at eksperimentere med forskellige fødevarer, som du måske aldrig har spist før. Bland ting du ikke kan lide med dine livretter, og skab en ny ret. Det kan være, du vil elske det. Spisning bør ikke være et mål at opnå, men et sjovt tiltag, som du og dit barn fortjener.Pages

Categories