Vælg det rette barnevogn udstyr – del 1

Reflekser er en både fornuftig og billig investering i barnevogn udstyr. Når du går tur med barnevognen i det mørke vinterhalvår eller om aftenen, kan det være svært for bilerne at se dig. Derfor kan investering i effektive reflekser være et godt valg, når det gælder barnevogn udstyr. Tjek at din refleks er mærket med EN 13356. Det betyder, at din refleks er godkendt efter gældende regler. Med sikkerhedsgodkendte reflekser som barnevogn udstyr, kan du ses på en afstand af cirka 150 meter, hvilket mindsker risikoen for at blive ramt af en bil med hele 70 %. For at få maximalt udbytte af dine reflekser skal de placeres så lavt, at billygterne rammer den. Husk at placere reflekser på alle sider af din barnevogn og tjek, at de ikke bliver dækket af regnslag, tasker og lignende.
barnevogn udstyr
Regnslag og myggenet
Hvis ikke der er indbygget regnslag og myggenet, er det et uundværlige køb, når det gælder barnevogn udstyr. Køb altid den korrekte størrelse til din barnevogn og vælg gerne åndbare og vaskbare materialer. Køber du et regnslag med reflekser, slår du to fluer med ét smæk, når det gælder barnevogn udstyr. Undgå at ridse og hulle dit regnslag, da det kan gøre det utæt. Husk også altid at lade regnslaget tørre, inden du pakker det væk for at undgå mug.

Lift eller kørepose
Afhængigt af, hvilken barnevogn du har valgt, bør du købe en lift eller en kørepose som barnevogn udstyr. Særligt mens barnet er helt spæd vil den tætte fornemmelse i en lift eller kørepose holde barnet trygt og varmt. Desuden er det nemmere at tage barnet med sig, når barnevognen skal parkeres eller lægges i bilens bagagerum. Sammen med regnslaget hører en lift eller kørepose til blandt de absolutte must-haves, når det gælder barnevogn udstyr.

Madras
For at sikre dit barn størst mulig komfort, når det skal sove i din barnevogn, bør din liste med barnevogn udstyr også inkludere en god madras. Husk at måle din barnevogn, så du får den rette størrelse. En madras er et fornuftigt stykke barnevogn udstyr, da det ikke alene øger komforten men også isolerer barnet mod kulde. Husk lagener, som passer til madrassen samt dyne og pude. Er det særlig koldt i vejret, og skal barnet sove udendørs, kan uld eller pels også være et stykke fornuftigt barnevogn udstyr til isolering nederst i vognen.

Pusletaske
Sidst men ikke mindst er en opbevaringstaske eller pusletaske et godt huskepunkt på listen med barnevogn udstyr. Kig efter modeller, som nemt kan hænges på barnevognens styr, på den måde har I altid pusletingene med jer, også når I kommer hurtigt ud af døren. Et andet stykke praktisk barnevogn udstyr i familie med pusletasken er den transportable termotaske, hvor du kan medbringe varmt vand til modermælkserstatningen. Har du penge til overs efter ovennævnte køb, findes der naturligvis også et hav af søde, sjove og farverige eksempler på barnevogn udstyr i form af bamser, rangler og kæder, som gør køreturen lidt sjovere.

Se også ”vælg det rette barnevogn udstyr – del 2

Tags: , , ,Pages

Categories